Vignetteswitzerland.com je platforma za naručivanje zvaničnih švajcarskih elektronskih vinjeta. Cilj nam je da proces kupovine vaše vinjete učinimo što lakšim. Nudimo prilagođeni proces prijave na više od 10 jezika. Da bi sve učinili još jednostavnijim, možete platiti gotovo svim dostupnim metodama plaćanja na mreži.

Koristeći našu online platformu, svoju digitalnu kartu za putarinu možete dobiti za manje od 2 minuta. Ovo za rezultat ima izbegavanje bespotrebnog čekanja na benzinskim pumpama duž puta. Takođe pomaže u smanjenju emisije ugljen dioksida tako što štedi papir, sprečava gužve u saobraćaju i nepotrebna zaustavljanja tokom putovanja.

Naša misija i vizija

Putovanje automobilom unutar šengenskog prostora nikada nije bilo lakše. Ovo se nažalost ne odnosi na lokalne propise o naplati putarine u povezanim državama članicama. Pravila i propisi se razlikuju od zemlje do zemlje. Kao niko drugi razumemo da ne želite da brinete o ovim pravilima.

Naša misija je da putovanje kroz Evropu uopšte, a posebno u Švajcarsku, učinimo bez brige i stresa. Korišćenjem naše usluge ne morate da brinete o važećoj vinjeti - mi se brinemo o tome.

Redovno sprovodimo studije o bezbednosti na putevima, upotrebi i razvoju u Evropi i Švajcarskoj. Različiti rezultati istraživanja su predstavljeni u vodećim medijima širom Evrope, pa čak i sa druge strane okeana. Pronađite najnovije studije ovde.

Da li je Vignetteswitzerland.com pouzdan?

Ponosni smo distributeri zvanične švajcarske elektronske vinjete. Šaljemo vam vinjete koje direktno izdaje švajcarska vlada, što garantuje da ćete dobiti originalne i važeće vinjete dostavljene u vaše poštansko sanduče. Uvek možete proveriti validnost isporuke na zvaničnom sajtu. Ne morate da brinete ni o čemu: mi to garantujemo!

Naši prethodni klijenti su nas ocenili sa 4,5 od 5 na Trustpilotu.

Naš tim

Početkom 2014, F. Jurg i M. Wijnmalen osnovali su kompaniju Vignette & Peage Application Service. Od tada, kompanija je proširila svoju ponudu širokim spektrom proizvoda i usluga kako bi putovanje automobilom kroz Evropu učinila praktičnijim.

Danas naš tim čini preko 30 zaposlenih, uključujući veb programere i predstavnike korisničke podrške. Zajedno, oni mogu ponuditi korisničku uslugu na 15 jezika.

Imamo lokalno prisustvo u Švajcarskoj, Nemačkoj, Belgiji, Italiji i Holandiji. Imamo registrovanu adresu u Švajcarskoj na adresi Rue Le-Corbusier 12/631, 1208 Genève.

Korisnička podrška

Naš cilj je da postignemo 100% zadovoljstvo kupaca pružanjem brze i efikasne podrške na vašem jeziku. Uvek smo otvoreni za povratne informacije i možete nas kontaktirati putem telefona i e-pošte 7 dana u nedelji. Slobodno pogledajte naše recenzije na Trustpilotu da vidite kako su nas ocenili prethodni kupci.

Kupite vinjetu